20 ονόματα μωρών εμπνευσμένα από το τέλος του κόσμου

Ο στίχος «It’s the end of the world as we know it and I feel fine» από τους R.E.M. αισθάνομαι τρομερά σχετικός αυτή τη στιγμή. Καθώς όλοι χωνεύουμε και απορροφούμε άσχημα νέα καθημερινά, ο εγκέφαλός μας μπορεί να στραφεί σε κάποιες σκοτεινές εσοχές. κλίνουμε σε αυτό!

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε την επικείμενη καταστροφή μας λίγο περισσότερο με μερικά ονόματα μωρών για να σηματοδοτήσουν αυτήν την περίσταση. Καθώς ο κόσμος σιγοκαίει γύρω μας και κοιτάμε τους απογόνους μας με την ελπίδα ότι θα μας σώσουν, ας δώσουμε ονόματα στα μικρά μας μωρά που αποτυπώνουν τη στενοχώρια της εποχής που έχουν γεννηθεί.

Σε τελική ανάλυση, αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μας είχαν προειδοποιήσει και το μικρό σας ίσως είναι η ενσάρκωση του αντίχριστου πριν μας πάρει όλους ο μεγάλος πόλεμος μεταξύ καλού και κακού. Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica περιγράφει την αποκάλυψη ως μια κατάσταση στην οποία «οι βασιλιάδες της γης υπό τη δαιμονική ηγεσία [ενδεχομένως το μωρό σου!!!] θα πολεμήσουν τις δυνάμεις του Θεού στο τέλος της ιστορίας».

Εδώ είναι 20 ονόματα μωρών εμπνευσμένα από τον θάνατο του πολιτισμού!

20. Anpu

Προφέρεται 'an-poo', Anpu είναι ένα όνομα μωρού για αγόρια που προέρχεται από την Αίγυπτο. Το όνομα σημαίνει «Θεός του Θανάτου» ή «Θεός των Νεκρών». Πανεμορφη!

19. Grim Reaper

Το Azrail έχει ένα συγκεκριμένο απαίσιο δαχτυλίδι! Προφέρεται 'Izrah-eel' αυτό το όνομα είναι πολύ παλιό και έχει ρίζες τόσο στα αραβικά όσο και στα εβραϊκά. Το όνομα σημαίνει «Άγγελος του Θανάτου». Αν και το όνομα συνδέεται με τον Αρχάγγελο του Θανάτου στη λαογραφία, το όνομα δεν εμφανίζεται σε κανένα ιερό κείμενο. Έτσι ξέρετε ότι είναι η πραγματική (κακή) συμφωνία!

18. Κλέγκ

Το αγγλικό όνομα Claeg ομοιοκαταληκτεί με το βαρέλι και έχει μια απολύτως γοητευτική σημασία. Το όνομα σημαίνει «αυτός που υποβάλλεται σε θάνατο». Εάν ο Claeg δεν ξεκολλήσει από τη γλώσσα σας, μπορείτε επίσης να πάτε με την άλλη μορφή του Clay. Ο Κλέι έχει μια ελαφρώς διαφορετική έννοια, «Ένας που υποβάλλεται σε θάνατο σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του».

17. Ντάμπρια

Τελικά! Ένα όνομα για την κακιά κόρη σου! Το όνομα Dabria προέρχεται από τα λατινικά και είναι πάλι εμπνευσμένο από τη θνητότητα. Dabria σημαίνει «Άγγελος Θανάτου». Δείτε το ως εξής: αυτή είναι τα δικα σου αγγελάκι.

16. Dearil

Το Dearil είναι ένα μη δημοφιλές γερμανικό όνομα που σημαίνει 'Call of Death'. Όταν φωνάξετε το όνομά του, θα καλέσετε κυριολεκτικά τη σφαγή.

15. Δεσδαιμόνα

Το όνομα Δεσδαιμόνα έγινε διάσημο από το έργο του Σαίξπηρ Οθέλλος. Όμως, η Δεσδαιμόνα δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο μια τραγωδία! Ωχ όχι! Η Δεσδαιμόνα είναι ένα ελληνικό όνομα που σημαίνει «Από τον Διάβολο» και συνδέεται με τη δυστυχία και την τρομερή τύχη. Γιατί να πάρεις αυτό το στοίχημα;

14. Έρναλιν

Το Ernaline είναι ένα Νορβηγικό όνομα με μερικές αδύναμες έννοιες: «Ικανός» και «Σοβαρός». Δεν είμαστε εδώ για όλα αυτά! Η μόνη σημασία του ονόματος αυτού του κοριτσιού που μετράει είναι «Μάχη μέχρι θανάτου». Μια Ernaline θα το κλείσει.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 30 πολύ άσχημα ονόματα μωρών που έχουν πραγματικά δώσει οι γονείς στα παιδιά τους

13. Ερυσίχθων

Προφέρεται «Era-stitch-ton», ο Ερυσίχθων είναι ένα όνομα από την ελληνική μυθολογία. Αυτή η μπουκιά ενός ονόματος είναι μπουκιά για κάποιο λόγο! Το όνομα για τα αγόρια σημαίνει «Κάποιος που έχει καταραστεί με μια ακόρεστη πείνα που τελικά οδηγεί στον θάνατό του». Αυτό το μωρό θα σας φάει έξω από το σπίτι και το σπίτι.

12. Freyja

Ένα άλλο πανέμορφο όνομα για ένα κορίτσι, η Freyja προέρχεται επίσης από τη μυθολογία. Το όνομα προέρχεται από τη σκανδιναβική θεά! Η Freyja ήταν η θεά του έρωτα, της ομορφιάς και του θανάτου. Το 'J' είναι σιωπηλό και το όνομα προφέρεται 'Fray-yuh'. Θα είναι το επίθετο που θα ακούσετε.

11. Ilamatecuhtli

Ένα άλλο όνομα από τους θεούς, το Ilamatecuhtli είναι το όνομα μιας θεάς των Αζτέκων της γονιμότητας και του τυμπάνου… του θανάτου! Η θεά και οι τρομακτικοί τρόποι της πιστεύεται ότι ενέπνευσαν La Llorona διαδόθηκε στη μεξικανική λαογραφία.

10. Τζίεβακ

Το Jeevak είναι ένα ινδικό όνομα που προφέρεται 'Jeev-ahk'. Το όνομα ακούγεται τόσο παιχνιδιάρικο! Σημαίνει «Η χρονική περίοδος από το παρόν μέχρι το θάνατο». Δεν υπάρχει πραγματικά χρόνος σαν τον παρόν. Ένα μωρό που ονομάζεται Jeevak θα σας ενθαρρύνει να «βρίσκεστε στη στιγμή» γιατί η άλλη επιλογή είναι, λοιπόν…

9. Καλακούτα

Το όνομα Kalakuta έχει μια ορισμένη κρουστική φύση. Το όνομα προφέρεται 'kala-kuta'. Είναι γραμμένο φωνητικά, πόσο βολικό. Το σανσκριτικό όνομα για τα αγόρια σημαίνει «Φίλτρο θανάτου». Κάντε το διπλό!

8. Δάφνη

Το όνομα του κοριτσιού Lorelai προέρχεται από τα γερμανικά και σημαίνει «Γκρεμός ενέδρας», αλλά υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία αυτού του ονόματος. Σύμφωνα με τη γερμανική λαογραφία, Lorelai ήταν το όνομα μιας Σειρήνας που χρησιμοποιούσε το τραγούδι της για να παρασύρει τους ναυτικούς στον θάνατο. Αυτό είναι ένα όμορφο όνομα, αλλά δεν σας ενθαρρύνουμε να επιτρέψετε στο μωρό σας Lorelai να κλάψει. Μπορεί να είναι το τέλος σου.

7. Μαθουσάλα

Ο Μαθουσάλα είναι ένα εβραϊκό όνομα που σημαίνει «Φέρτης του Θανάτου». Ο χαρακτήρας του Μαθουσάλα αναφέρεται στον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ. Σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς έζησε 969 χρόνια. Είναι πολλά χρόνια για να φέρουν πολύ θάνατο. Φέρτε το στη μικρή Μέθι.

6. Morrigan

Μπορεί να βρείτε το όνομα Morrigan συναρπαστικό. Το ιρλανδικό όνομα σημαίνει «Βασίλισσα Φάντασμα» και σύμφωνα με τη μυθολογία η Morrigan ήταν θεά του πολέμου και συμβολιζόταν από ένα μαύρο κοράκι. Οι ιστορίες ενός τέρατος Morrigan είναι επίσης διαδεδομένες. Ήταν ένα τέρας κρυμμένο σε γυναικεία μορφή. Προσκαλέστε μια τερατώδη βασίλισσα φάντασμα στο σπίτι σας!

5. Παραγωγή

Το Omisha είναι ένα όμορφο όνομα για ένα μικρό κορίτσι. Είναι ένα ινδουιστικό όνομα που προέρχεται από τη θεά τόσο της γέννησης όσο και του θανάτου. Παραδοσιακά, το όνομα υποδηλώνει αξιοπιστία και καλύτερα να πιστέψετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε ένα Omisha για να τα τελειώσετε όλα.

4. Περσεφόνη

Το όνομα Περσεφόνη είναι παραλλαγή της Περσεφόνης. Αυτό το όνομα μπορεί να σας είναι γνωστό επειδή ήταν η θεά του κάτω κόσμου στην ελληνική μυθολογία. Ναι, αυτή κυβέρνησε τους νεκρούς και ήταν υπεύθυνη για όλα τα ψωμιά. Αν υπήρχε έλλειψη σιτηρών και οι άνθρωποι άρχισαν να λιμοκτονούν, ήταν λάθος της Περσεφόνης. Το Περσεφόνι σημαίνει «Φορέας του Θανάτου».

3.Ρουνιχάρα

Όλοι έχουμε ακούσει ή έχουμε βιώσει τρομακτικά ξεσπάσματα πάνας . Ένα αγοράκι που ονομάζεται Runihara σίγουρα θα σας κεράσει πολλά από αυτά. Το αιγυπτιακό όνομα σημαίνει «καταστροφέας».

2. Septis

Ο Sephtis ομοιοκαταληκτεί με τη σήψη και προέρχεται από τα περσικά. Η ευχάριστη σημασία του ενισχύει την επιθυμία αυτού του ονόματος. Septhis σημαίνει «αιώνιος θάνατος». Επειδή ένας πεπερασμένος θάνατος δεν είναι ποτέ αρκετός, θέλετε αυτό το μακροχρόνιο αιώνιο είδος!

1. Θάνα

Thana είναι ένα φανταστικό όνομα για ένα κοριτσάκι. Το όνομα προέρχεται από τα αραβικά και σημαίνει «Ο θάνατος». Όχι οποιοσδήποτε θάνατος, ο θάνατος. Η Thana φέρνει τον θάνατο για να τελειώσει κάθε θάνατος. Είμαστε εδώ για αυτό.

Ορίστε το! 20 ονόματα που πρέπει να χαρίσετε στο νεογέννητό σας στο τέλος του κόσμου. Αν ψάχνετε για ένα ζοφερό όνομα για το μωρό σας, προσθέστε αυτό σελιδοδείκτη! Μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό ξανά και ξανά για εμπνευσμένα ονόματα για το κακόβουλο λίτρο σας.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.