20 Ευτυχισμένες εργατικές εικόνες που γιορτάζουν το Σαββατοκύριακο των διακοπών

Η Εργατική Πρωτομαγιά 2022 θα εορταστεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Εργατική Πρωτομαγιά αποτίει φόρο τιμής στις συνεισφορές και τα επιτεύγματα των Αμερικανών εργατών και παραδοσιακά γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου. Ήταν που δημιουργήθηκε από το εργατικό κίνημα στα τέλη του 19ου αιώνα και έγινε ομοσπονδιακή αργία το 1894. Υπάρχουν πολλά να γιορτάσουμε καθώς το εργατικό κίνημα πραγματικά μεταμόρφωσε και δημιούργησε τη μεσαία τάξη των ΗΠΑ. Οποιαδήποτε δικαιολογία είναι μια καλή δικαιολογία για να πούμε, 'Καλή Εργατική Πρωτομαγιά!'

Εκτός από τις ιστορικές του ρίζες, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας συμβολίζει επίσης το τέλος του καλοκαιριού για πολλούς Αμερικανούς και γιορτάζεται με πάρτι, παρελάσεις στους δρόμους και διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις. Έτσι, μπορεί να θέλετε να μπείτε στο κλίμα με μερικές εικόνες Happy Labor Day για να τις στείλετε στους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές δωρεάν εικόνες για την Εργατική Πρωτομαγιά που μπορείτε να στείλετε παντού αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο!

Για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Πηγή

Τίποτα δεν λέει δουλειά όπως ένα καλό ζευγάρι κάλυμμα ή φόρμες. Μας άρεσε αυτή η εικόνα Happy Labor Day που βρίσκει τα ρούχα που συνδέονται με τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους αυτής της χώρας. Ευχηθείτε στους φίλους σας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με αυτό.

Λουκάνικο!

μέσω GIPHY

Ποιο φαγητό συνδέετε περισσότερο με το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς; Για εμάς, πρέπει να είναι το χοτ-ντογκ. Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε μόνοι, στείλτε αυτήν την εικόνα Happy Labor Day με θέμα τα τρόφιμα που διατίθεται συσκευασμένη σε μορφή GIF.

Για όσους κάνουν διακοπές

Πηγή

Ξέρετε πολλούς ανθρώπους που κάνουν διακοπές το Σαββατοκύριακο; Ακολουθεί μια υπέροχη εικόνα Happy Labor Day για όσους βγαίνουν στην παραλία το Σαββατοκύριακο των διακοπών. Ευχηθείτε τους καλή συνέχεια και χαλαρώστε στο χρόνο που κερδίζουν καλά.

Καλή διασκέδαση

μέσω GIPHY

Ακολουθεί ένα υπέροχο GIF Happy Labor Day που απλώς σκορπίζει χαρά και καλές δονήσεις. Ξέρετε ανθρώπους που πηγαίνουν στη λίμνη για το Σαββατοκύριακο; Αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εικόνα Happy Labor Day για αυτούς. Κάντε σκι μακριά, παιδιά!

Απλό και γλυκό

Πηγή

Δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό όταν πρόκειται να στείλετε μια εικόνα Happy Labor Day. Κάτι απλό και απλό όπως αυτό είναι όμορφο με λίγη φασαρία. Αυτό θα ήταν εξαιρετικό για αποστολή στο γραφείο ή σε μια ομάδα συναδέλφων.

Νιώθοντας αυτή την ενέργεια

Πηγή

Ουάου! Αγαπάμε πραγματικά αυτή την εικόνα της Ευτυχισμένης Εργατικής Πρωτομαγιάς που βρίσκει το εορταστικό μήνυμα φωτισμένο στα φώτα. Αυτό είναι ασυνήθιστο και γεμάτο ενέργεια. Τώρα, λαχταράμε τα πυροτεχνήματα!

Για ένα τσιμπημένο

Πηγή

Για όλους τους φίλους σας που ψήνουν στη σχάρα αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά, μπορείτε να τους στείλετε ευχές με αυτήν την εικόνα για την Ευτυχισμένη Εργατική Πρωτομαγιά που βρίσκει τα καλά πράγματα στη σχάρα. Στην υγειά σας!

Εργαλεία Εμπορίου

Πηγή

Εδώ είναι μια άλλη υπέροχη εικόνα Happy Labor Day που λειτουργεί για κάθε παραλήπτη. Πολλοί από εμάς θέλουμε να στείλουμε κάτι που δεν προκαλεί ταραχή, αλλά εξακολουθεί να καταλαβαίνει το νόημα. Αυτή η απλή εικόνα κάνει ακριβώς αυτό.

Είναι ώρα ψησίματος

μέσω GIPHY

Ακολουθεί ένα αστείο GIF Happy Labor Day για την αγωνία και την έκσταση που επικρατεί το Σαββατοκύριακο των διακοπών. Ξέρουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που ανάβουν αυτές τις ψησταριές φέτος. Φανταζόμαστε ότι οι πλοίαρχοι της ψησταριάς για κάθε εκδήλωση θα το εκτιμούσαν αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που γιορτάζουμε

Πηγή

«Γιορτάστε την Εργατική Πρωτομαγιά, τιμήστε τις συνεισφορές που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στη δύναμη, την ευημερία, τους νόμους και την ευημερία της χώρας μας», λέει αυτή η εικόνα Happy Labor Day πάνω από την εικόνα μιας αμερικανικής σημαίας. Ομορφη!

Καλή Γιορτή

Πηγή

Η απλότητα είναι ευτυχία τις περισσότερες φορές. Αν θέλετε να στείλετε κάτι χαρούμενο που δεν θα αναστατώσει τα φτερά, αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Στείλτε το σε συναδέλφους στο γραφείο.

Για τους Εργάτες

Πηγή

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας εικόνες Happy Labor Day στη λίστα, επειδή περιλαμβάνει τόσους πολλούς από τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή διαφόρων βιομηχανιών. Είναι οι άνθρωποι που κρατούν την Αμερική σε λειτουργία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και να γιορτάσουμε αυτούς που κυριολεκτικά χτίζουν το μέλλον της χώρας!

Ένα συγκλονιστικό σύννεφο λέξεων

Πηγή

Γνωρίζουμε ότι αυτές οι λέξεις σύννεφα ήρθαν και έφυγαν ως τάση, αλλά εξακολουθούμε να τις απολαμβάνουμε. Λέξεις όπως «απεργία», «εργάτες», «δύναμη» και «συνδικάτο» μπορούν να βρεθούν όλες να επιπλέουν στο παραπάνω σύννεφο. Είναι μια εικόνα για την Ευτυχισμένη Εργατική Πρωτομαγιά που πραγματικά βρίσκεται στο επίκεντρο των διακοπών.

Να είσαι καλά, Doggone it!

μέσω GIPHY

Πού είναι όλοι οι λάτρεις των σκύλων; Ελπίζουμε να σηκώσατε το χέρι! Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το μικρό κουτάβι που εύχεται στους ανθρώπους καλή Εργατική Πρωτομαγιά; Μας αρέσει αυτό με το μήνυμά του που λέει: «Είναι η Εργατική Πρωτομαγιά, σκυλί τρελά!» Απλά μπορούμε!

Το κέρδισες

Πηγή

Αυτή η εικόνα της Ευτυχισμένης Ημέρας της Εργασίας προκαλεί εικόνες από ταμπέλες διαμαρτυρίας που χρησιμοποιούνται από το εργατικό κίνημα για τη συνδικαλιστική οργάνωση και την εξασφάλιση προστασίας για τους εργαζόμενους. «Απολαύστε τους καρπούς του κόπου σας», λέει η εικόνα.

Ρίξτε ένα γαλλικό κλειδί σε αυτό

Πηγή

Ακολουθεί μια εικόνα για την Ευτυχισμένη Εργατική Πρωτομαγιά που φτάνει στην ουσία. Εάν δεν προσπαθείτε να νικήσετε τον θάμνο, στείλτε αυτό.

Ένα Πατριωτικό Σχέδιο

Πηγή

Εδώ είναι μια άλλη μάλλον πατριωτική εικόνα Happy Labor Day. Μέρη της σημαίας λάμπουν με το απλό μήνυμα στα δεξιά. Δεν υπάρχουν κουδούνια και σφυρίχτρες εδώ, απλώς μια σταθερή εικόνα που μπορεί να στείλει σχεδόν οποιονδήποτε.

Ένα με το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος

Πηγή

Εδώ είναι μια από τις πιο απαράδεκτες εικόνες Happy Labor Day για να μπει στη λίστα. Εμφανίζει απλώς μια σημαία με τις λέξεις, 'Χαρούμενη Εργατική Πρωτομαγιά'. Αυτό θα ήταν ιδανικό για να στείλετε τους συναδέλφους σας ή άλλους ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε πολύ κοντά.

Flipping Burgers

μέσω GIPHY

Πόσο χαριτωμένη είναι αυτή η μικρή αλεπού που επανδρώνει τη ψησταριά; Όλες οι ψησταριές πρέπει να λειτουργούν έτσι, σωστά; Αυτή η ιδιότροπη εικόνα της Ευτυχισμένης Ημέρας της Εργασίας είναι μια πραγματικά χαριτωμένη και μια νικήτρια για να τη στείλετε στους στενούς φίλους και την οικογένειά σας.

Μπράβο στους εργάτες και τους δημιουργούς και τους δημιουργούς

Πηγή

Τέλος, σας αφήνουμε με την αγαπημένη μας εικόνα Happy Labor Day που βρίσκει μερικά φιλικά εργαλεία που κάνουν τις ευχές σας. Αυτό είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο και πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα απολαύσουν να το πάρουν από εσάς!

Ορίστε! Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτές τις εορταστικές εικόνες Ευτυχισμένη Εργατική Πρωτομαγιά! Αν θέλετε επίσης να γιορτάσετε το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καλοκαιρινά αποσπάσματα με εικόνες που αναδεικνύουν αυτές τις τελευταίες ζεστές μέρες!

Ανακαλύψτε παρακάτω τις πιο αναζωογονητικές καλοκαιρινές προσφορές!

Όπρα Γουίνφρεϊ

«Το καλοκαίρι έχει μια γεύση όπως κανένα άλλο. Πάντα φρέσκο ​​και σιγοβρασμένο στον ήλιο.»

Τζον Στάινμπεκ

«Στις αρχές Ιουνίου ο κόσμος των φύλλων και των λεπίδων και των λουλουδιών εκρήγνυται και κάθε ηλιοβασίλεμα είναι διαφορετικό».

Νατ Κινγκ Κόουλ

«Ξεκινήστε αυτές τις τεμπέληδες, μουντές, τρελές μέρες του καλοκαιριού».

Χένρι Τζέιμς

«Καλοκαιρινό απόγευμα — καλοκαιρινό απόγευμα. Για μένα αυτές ήταν πάντα οι δύο πιο όμορφες λέξεις στην αγγλική γλώσσα».

Ρόμπερτ Μπρίτζες

«Ξέρω ότι αν ήταν ορατή η μυρωδιά, όπως είναι το χρώμα, θα έβλεπα τον καλοκαιρινό κήπο μέσα στα σύννεφα του ουράνιου τόξου».

Μάργκαρετ Άτγουντ

«Το καλοκαίρι ήμουν ένα άγριο παιδί στο δάσος, χωρίς παπούτσια, και το φθινόπωρο επέστρεψα στην πόλη, σε καταστήματα με παπούτσια και στο σχολείο».

Γκάρι Στέινγκαρτ

«Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι είναι το απόγειο του να είσαι ζωντανός».

Βίλμα Ρούντολφ

«Όταν λάμπει ο ήλιος μπορώ να κάνω τα πάντα. κανένα βουνό δεν είναι πολύ ψηλό, κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί».

Κ. Δ. Μακρύς

«Γλυκό, γλυκό έγκαυμα του ήλιου και του καλοκαιρινού ανέμου, κι εσύ, φίλε μου, το νέο μου διασκεδαστικό πράγμα, το καλοκαιρινό μου πέταγμα».

Σάρα Ντέσεν

«Το καλοκαίρι, οι μέρες ήταν μεγάλες, απλώνονταν η μία μέσα στην άλλη. Εκτός σχολείου, όλα ήταν σε παύση και συνέβαιναν ταυτόχρονα, αυτή η συλλογή εβδομάδων όταν όλα ήταν δυνατά».

Πάμπλο Νερούδα

«Πράσινη ήταν η σιωπή, υγρό ήταν το φως, ο μήνας Ιούνιος έτρεμε σαν πεταλούδα».

Ραλφ Γουόλντο Έμερσον

«Ζήστε στον ήλιο. Κολυμπήστε στη θάλασσα. Πιείτε στον άγριο αέρα.»

L.M. Montgomery

«Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν να ζεις σε έναν κόσμο όπου ήταν πάντα Ιούνιος».

Έβελιν Γουό

«Αν μπορούσε να είναι πάντα έτσι – πάντα καλοκαίρι, πάντα μόνος, το φρούτο πάντα ώριμο».

Jeannette Walls

«Ένα πλεονέκτημα του καλοκαιριού ήταν ότι κάθε μέρα είχαμε περισσότερο φως να διαβάσουμε».

Λάνγκστον Χιουζ

«Σαν μια καλοδεχούμενη καλοκαιρινή βροχή, το χιούμορ μπορεί ξαφνικά να καθαρίσει και να δροσίσει τη γη, τον αέρα και εσάς».

Τζον Λάμποκ

«Η ανάπαυση δεν είναι αδράνεια, και το να ξαπλώνεις μερικές φορές στο γρασίδι μια καλοκαιρινή μέρα ακούγοντας το μουρμουρητό του νερού ή βλέποντας τα σύννεφα να επιπλέουν στον ουρανό, δεν είναι χάσιμο χρόνου».

Αλ Μπερνστάιν

«Η άνοιξη είναι μια δύσκολη πράξη που πρέπει να ακολουθήσει, ο Θεός δημιούργησε τον Ιούνιο».

Τζον Στάινμπεκ

«Τι ωφελεί η ζεστασιά του καλοκαιριού, χωρίς το κρύο του χειμώνα να του δίνει γλυκύτητα;»

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 50 αποσπάσματα θετικής στάσης που τονώνουν τη διάθεση για να φωτίσουν την ημέρα σας

Ρεγγίνα Μπρετ

«Το καλοκαίρι είναι το ετήσιο δελτίο άδειας για να είσαι τεμπέλης. Να μην κάνεις τίποτα και να μετράει κάτι. Να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να μετράς τα αστέρια. Να κάθεσαι σε ένα κλαδί και να μελετάς τα σύννεφα».

Κέιτι Λι

«Η ψησταριά είναι το καλοκαιρινό ισοδύναμο τζακιού. όλοι έλκονται σε αυτό».

Κέλι Έλμορ

«Μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις γίνονται με σαγιονάρες».

Κέιτι Λι

«Αν το καλοκαίρι είχε ένα καθοριστικό άρωμα, αυτό θα ήταν σίγουρα η μυρωδιά του μπάρμπεκιου». —Κέιτι Λι

Έμιλι Ντίκινσον

«Το να βλέπεις τον καλοκαιρινό ουρανό είναι ποίηση, αν και ποτέ σε ένα βιβλίο δεν λέει ψέματα - τα αληθινά ποιήματα φεύγουν».

Τζένη Χαν

«Όλα καλά, όλα τα μαγικά συμβαίνουν μεταξύ των μηνών Ιουνίου και Αυγούστου».

Ρόμπερτ Όρμπεν

«Διακοπές είναι να μην έχεις τίποτα να κάνεις και να το κάνεις όλη μέρα».

Maud Hart Lovelace

«Ήταν Ιούνιος και ο κόσμος μύριζε τριαντάφυλλα. Η λιακάδα ήταν σαν χρυσός σε σκόνη πάνω από τη χορταριασμένη πλαγιά».

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

«Η μίσθωση του καλοκαιριού έχει πολύ μικρή ημερομηνία».

Ο Γουάλας Στίβενς

«Η καλοκαιρινή νύχτα είναι σαν την τελειότητα της σκέψης».

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 100 αποσπάσματα για την ειρηνική φύση που θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε τον κόσμο γύρω σας

Έλεν Κέλερ

«Κράτα το πρόσωπό σου στον ήλιο και δεν θα δεις ποτέ τις σκιές».

Ορίστε τα, τα καλύτερα καλοκαιρινά αποσπάσματα όλων των εποχών. Για όσους από εμάς ζούμε για τις ζεστές μέρες, δεν φαίνεται ποτέ να είναι αρκετά από αυτά κάθε χρόνο. Τα καλοκαιρινά αποσπάσματα συμπληρώνουν τις ηλιόλουστες μέρες που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ. Καλοκαίρι, για πάντα! Αν σας άρεσαν αυτά τα καλοκαιρινά αποσπάσματα, συνεχίστε να διαβάζετε για τα αγαπημένα μας αποφθέγματα για τη φύση.

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.