18 μηνών πέθανε από ύποπτη σήψη καθώς η οικογένειά του υπέθεσε ότι ήταν απλώς η γρίπη

Λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, Έζρα Γκούνττζον μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα νοσοκομείο παίδων στο Σέφιλντ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, με αυτό που οι γονείς του είχαν υποθέσει ότι ήταν γρίπη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 18 μηνών πέθανε τραγικά το ίδιο απόγευμα.

η μητέρα του Έζρα Έμμα Τσάντμπερν , 28 και πατέρας Ράιαν Γκούνττζον , 29 ετών, θέλουν να πουν την ιστορία τους και να ευαισθητοποιήσουν για το σήψη που τους πήρε τον γιο τους. Η σήψη είναι μια πολύ πραγματική απειλή για τα μικρά παιδιά και συχνά εμφανίζεται σαν τη γρίπη. Είναι μια τρομακτική εμπειρία που αυτοί οι δύο γονείς θέλουν να μην συμβεί σε άλλες οικογένειες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: Η μαμά μοιράζεται μια τρομακτική ιογενή ανάρτηση σχετικά με τον γιο της που έχει σήψη ως προειδοποίηση σε άλλους γονείς

Οι γονείς του Ezra Goodjohn περιγράφουν το αγοράκι τους ως «τέλειο».

@Ryan GoodJohn / SWNS

Δύο μέρες μετά το άνοιγμα των χριστουγεννιάτικων δώρων, ο Έζρα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Στις 28 Δεκεμβρίου, η κατάσταση του Έζρα δεν είχε βελτιωθεί και οι γονείς του είπαν, «δεν ενεργούσε ο ίδιος». Το ζευγάρι υπέθεσε ότι ο Έζρα είχε γρίπη, αλλά ήξερε ότι τα πράγματα είχαν πάρει μια τροπή και έτσι τον πήγαν σε έναν γιατρό εκτός ωραρίου για άμεση φροντίδα.

Η αιτία θανάτου του Έζρα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το νοσοκομείο πάντως έχει δώσει προκαταρκτικό πόρισμα σήψης. Η σήψη είναι μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια δηλητηρίασης του αίματος που εμφανίζεται όταν η απόκριση του σώματος στη μόλυνση προκαλεί τραυματισμό στους ιστούς και τα όργανα του.

Συνέβη «απίστευτα γρήγορα».

@Ryan GoodJohn / SWNS

Ο πατέρας του Έζρα, είπε ο Ράιαν Η Daily Mail , «Έγινε τρομερά γρήγορα».

Περιέγραψε περαιτέρω την κατάσταση, «Χριστουγεννιάτικη ημέρα και Boxing Day, ήταν καλά και μετά έπεσε με ένα γενικό κρυολόγημα που είμαι σίγουρος ότι χιλιάδες γονείς το περνούν με τα παιδιά τους χιλιάδες φορές. Γενικά δεν ήταν καλά και όχι ο εαυτός του. Ήταν λίγο μυρισμένος και είχε συμπτώματα τύπου γρίπης».

Συνέχισε, «Πιστεύαμε ότι είχε ένα χειμωνιάτικο κρυολόγημα, απλώς μια γενική παιδική ασθένεια. Ο γιατρός είπε ότι νόμιζε ότι ήταν σήψη και μας έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Τον χάσαμε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, δείχνοντας σημάδια ασθένειας».

Η οικογένεια ευχαριστεί τους γιατρούς για όλες τις προσπάθειές τους.

@Ryan GoodJohn / SWNS

«Το προσωπικό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων του Σέφιλντ ήταν υπέροχο, δεν θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα για εμάς», είπε ο Ράιαν για τους γιατρούς και τους γιατρούς που περιέθαλψαν τον γιο του.

Οι πενθούντες γονείς του Έζρα θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του γιου τους ευαισθητοποιώντας.

@Ryan GoodJohn / SWNS

Ο πατέρας του Έζρα, είπε ο Ράιαν Η Daily Mail ότι ο γιος του ήταν «το τέλειο μικρό παλικάρι».

Είπε στο δημοσίευμα, «Ήταν ένα αστείο, αναιδές, χαμογελαστό αγοράκι. Ήταν απλώς ένα τέλειο μικρό παλικάρι. Περάσαμε 17 μήνες διασκεδαστικές στιγμές μαζί του, δεν είχαμε στιγμές στεναχώριας. Στην πραγματικότητα δεν έχει χτυπήσει ακόμα καθόλου, θα του λείψει πάρα πολύ. Είμαστε και οι δύο ακόμα πραγματικά μουδιασμένοι και πραγματικά πονεμένοι. Απλώς χτυπάει το σπίτι ότι τίποτα στη ζωή δεν έχει σημασία εκτός από την οικογένεια και τους φίλους. Μπορείς να έχεις το ωραιότερο σπίτι στον κόσμο, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αν δεν έχεις οικογένεια να το μοιραστείς».

Λάβετε τη συμβουλή αυτού του γονέα σχετικά με την υγεία των παιδιών σας.

@Ryan GoodJohn / SWNS

είπε ο Ράιαν Η Daily Mail ότι οι γονείς θα πρέπει να πάνε τα παιδιά τους στο γιατρό αμέσως εάν τα παιδιά τους εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης.

«Μπορεί να είναι αστραπιαία. Μην ανησυχείτε μήπως είναι κάτι ασήμαντο ή ότι ασκείτε επιπλέον άγχος στο NHS. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για ένα παιδί αν υπάρχει κάτι κακό με αυτό», συμβούλεψε ο πενθούντος πατέρας. «Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για το παιδί σας, απλώς πηγαίνετέ το στους γιατρούς εκεί και μετά. Το κάναμε και δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».

Η οικογένεια δημιούργησε ένα σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων της κηδείας. Τυχόν επιπλέον κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φροντίστε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του Ryan GoodJohn και ελέγξτε αμέσως το παιδί σας από έναν ιατρό, εάν δεν αισθάνεται καλά. Η δηλητηρίαση από σήψη μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα και κάθε στιγμή μετράει.

Η μαμά της Αριζόνα συνελήφθη αφού αποκοιμήθηκε και η 3χρονη κόρη της δραπέτευσε από το σπίτι τους και μπήκε στο καυτό αυτοκίνητό της

Μια μητέρα από την Αριζόνα, 23 ετών, συνελήφθη αφού η 3χρονη κόρη της ανακαλύφθηκε νεκρή στο καυτό αυτοκίνητό της ενώ κοιμόταν.