11χρονο αγόρι πέθανε αφού ο πατέρας του και η μητριά του τον ανάγκασαν να πίνει πολύ νερό πάρα πολύ γρήγορα χωρίς φαγητό

Ο πατέρας και μια θετή μητέρα συνελήφθησαν αφού ανάγκασαν τον μικρό γιο τους να πιει πολύ νερό. Σύμφωνα με στο 11 News , Zachary Sabin πέθανε στις 11 Μαρτίου από «αναγκαστική δηλητηρίαση από νερό».

Η δηλητηρίαση από το νερό ήταν το αποτέλεσμα του Zachary που αναγκάστηκε να πιει τέσσερα μπουκάλια 24 ουγγιών νερό σε διάστημα τεσσάρων ωρών χωρίς να του δοθεί φαγητό. Αφού τελείωσε το νερό, ο Zachary άρχισε να κάνει εμετό.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Σύζυγος και σύζυγος φέρεται να προσπάθησαν να πλαστογραφήσουν τον θάνατο της συζύγου για να μπορέσει να αποφύγει τη φυλακή για ένα προηγούμενο έγκλημα, τώρα εκτίουν και οι δύο χρόνο

Βρέθηκε νεκρός στην κακιά του με αφρό γύρω από το στόμα. Όπως αναφέρει το 11 News, ο Zachary αναγκάστηκε να πιει μεγάλη ποσότητα νερού από τον πατέρα του, Sgt. 1η Τάξη Ράιαν Σάμπιν και η θετή του μητέρα, Σαβινική χώρα , λόγω του «προβλήματος ενούρησης» του. Η θετή μαμά είπε στις αρχές ότι τον ανάγκασαν να πιει το νερό επειδή τα ούρα του ήταν «πραγματικά σκοτεινά και πραγματικά μυρίζουν».

Η 11χρονη φέρεται να φορούσε πάνα το βράδυ λόγω κληρονομικών ιατρικών προβλημάτων. Η θετή μαμά παραδέχτηκε επίσης ότι ο σύζυγός της έβαζε συχνά τον Zachary να πίνει τουλάχιστον δύο μπουκάλια 32 ουγκιών την ημέρα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Zachary έδειξε επίσης σημάδια τραύματος αμβλείας δύναμης.

9 Ειδήσεις

Σύμφωνα με το 11 News, πιστεύεται ότι τα σημάδια του τραύματος αμβλείας δύναμης προήλθαν από τη νύχτα που πέθανε. Ενώ έπινε το νερό, ο Zachary φέρεται να άρχισε να εκτοξεύεται. Τότε ήταν που ο Ράιαν φέρεται να κλώτσησε τον γιο του δύο φορές πριν τον σηκώσει και τον ρίξει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, ο Ryan φέρεται να έβγαλε τον γιο του έξω νομίζοντας ότι ο κρύος αέρας θα βοηθούσε να ηρεμήσει τον γιο του.

Αρχικά, τόσο ο Ράιαν όσο και η Τάρα κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το 11 News, έκτοτε αποσύρθηκε η κατηγορία της δολοφονίας σε βάρος της Τάρα. Παρόλο που εξακολουθεί να κατηγορείται για κακοποίηση παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της παιδικής κακοποίησης που οδήγησε σε θάνατο.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η γερμανική αστυνομία λέει ότι ο τελευταίος ύποπτος για την εξαφάνιση της Madeleine McCann είναι ήδη στη φυλακή για ένα διαφορετικό σεξουαλικό έγκλημα παιδιών

9 Ειδήσεις

Αφού το παιδί ηρέμησε και άρχισε να ροχαλίζει, ο Ryan έβαλε τον Zachary για ύπνο στις 11:15. Στις 6:15, ο Ράιαν βρήκε τον γιο του με αφρό γύρω από το στόμα του και αίμα στο κρεβάτι του. Ο Ράιαν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δολοφονία πρώτου βαθμού. Ο δικηγόρος του πατέρα υποστηρίζει «ότι ο θάνατος από πολύ νερό δεν είναι κοινή γνώση και δεν ήξερε ότι θα σκότωνε τον Zachary».