10 οικιακά είδη εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 που Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία

Η δεκαετία του 1990 ήταν μια άγρια ​​εποχή. Υπήρχε τόσο πολλή φανέλα, τόσα πολλά φαρδιά τζιν, τόση εξελισσόμενη τεχνολογία και πολλά αντικείμενα σε σπίτια που δεν βρίσκεις πια σε αυτά σήμερα. Αλλά, πρέπει όλα βασικά στοιχεία της δεκαετίας του '90 να ξεχαστεί ή μήπως κάποιοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία; Αποφασίσαμε να επιμεληθούμε μια λίστα με τα πράγματα της δεκαετίας που βρέθηκαν σε τόνους νοικοκυριών που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν.

Τώρα, αυτή η λίστα είναι για διασκέδαση, αλλά σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε κάτι αν σας φέρνει πίσω τη νοσταλγία και σας κάνει χαρούμενους. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να επισκέπτεστε ξανά το παρελθόν και να εξερευνάτε τα πράγματα που το έκαναν τόσο ξεχωριστό! Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα οικιακά είδη της δεκαετίας του '90 και περπατήστε μαζί μας στη λωρίδα μνήμης.

Το Mamas Uncut συμμετέχει σε πολλαπλά προγράμματα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων των Skimlinks, ShareASale, Commission Junction και του Προγράμματος Συνεργατών της Amazon Services LLC, ενός προγράμματος διαφήμισης συνεργατών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης στο Amazon.com. Το Mamas Uncut μπορεί να κερδίσει ένα ποσοστό των εσόδων που προέρχονται από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω των συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση.

Ασύρματο τηλέφωνο VTech CS6114 DECT 6.0

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Τα κινητά, τα ασύρματα τηλέφωνα βάζουν πραγματικά καρφιά στα φέρετρα των τηλεφώνων του σπιτιού. Αν ήσασταν παιδί της δεκαετίας του '90, πιθανότατα θυμάστε να μιλάτε σε ένα ασύρματο τηλέφωνο μέσα στο σπίτι. Μπορεί να έχετε μιλήσει για τόση ώρα που η μπαταρία πέθανε. Εάν θέλετε να απομακρυνθείτε περισσότερο από το smartphone σας, μπορείτε να σκεφτείτε να λάβετε ένα από αυτά ως έναν τρόπο για να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς ατελείωτη κύλιση.

Αγορασε τωρα

Sony SLV-N750 Full Chassis 4-Head Hi-Fi VCR

0 τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Θυμάστε τα βίντεο και τις βιντεοκασέτες; Μπορεί να έχετε κρεμαστεί σε μερικές από αυτές τις παλιές κασέτες. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να τα ξαναεπισκεπτόμαστε. Ενώ η ροή και τα (DVD) Blu-ray έκαναν τα VCR εντελώς απαρχαιωμένα, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη αγορά για αυτά με πολλούς ανθρώπους να τα ανανεώνουν και να τα πωλούν για εκατοντάδες δολάρια. Κανένα σπίτι της δεκαετίας του '90 δεν ήταν πλήρες χωρίς ένα από αυτά τα κακά αγόρια στο οικογενειακό δωμάτιο.

Αγορασε τωρα

4 Μεγάλα Φυσικά Σφουγγάρια Ωκεανού

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Μια από τις πιο hot τάσεις διακόσμησης που βρέθηκαν σε αμέτρητα σπίτια τη δεκαετία του '90 ήταν τοίχοι βαμμένοι με σφουγγάρι . Δίνει υφή στον τοίχο και προσφέρει πολύ περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον από έναν τοίχο με επίπεδη βαφή. Μήπως ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε αυτή την τάση; Σε μικρές δόσεις, εντελώς!

Αγορασε τωρα

QFX J-220BT ReRun X Cassette Player/Recorder Boombox

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Το σπίτι σας είχε ένα ή περισσότερα μπουμποξ όταν μεγαλώνατε; Στη δεκαετία του '90, ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς και συνήθως έπαιζαν και CD και κασέτες και φυσικά, σου έδιναν πρόσβαση στο ραδιόφωνο που θα περίμενες να έρθει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για να το ηχογραφήσεις στην κασέτα σου. Εάν έχετε μερικές αγαπημένες κασέτες που μαζεύουν σκόνη, ήρθε η ώρα να τις αναδείξετε για άλλη μια φορά. Επιπλέον, όπως και οι δίσκοι βινυλίου, οι κασέτες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς με τους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν τη νέα τους μουσική σε αυτές. Θα επαναφέρετε το boombox;

Αγορασε τωρα

Τυπωμένο κάλυμμα καναπέ για 3 μαξιλάρια καναπέ

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Το να πούμε ότι τα floral prints ήταν μια τεράστια τάση από τη δεκαετία του '90 είναι μια τεράστια υποτίμηση. Τα floral prints ήταν η τάση. Κουρτίνες σε καναπέδες μέχρι ταπετσαρία σε οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα. Οι καναπέδες με ρολό μπράτσο ήταν επίσης η ατμόσφαιρα και αυτό το κάλυμμα καναπέ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πιο ρετρό.

Αγορασε τωρα

Lava the Original 16,3 ιντσών ασημένιο φωτιστικό βάσης με κίτρινο κερί σε μωβ υγρό

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Αν ήσασταν παιδί της δεκαετίας του '90, είναι πολύ πιθανό να σας παρακαλούσαν για μια λάμπα λάβας. Αρχικά μια επιτυχία στη δεκαετία του 1970, οι λάμπες λάβας έκαναν μια γιγάντια επιστροφή στη δεκαετία του '90. Μερικοί από εμάς δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να αποκτήσουν μια λάμπα λάβας και τώρα είναι η ώρα να το διορθώσετε. Ας φέρουμε πίσω αυτές τις λάμπες!

Αγορασε τωρα

Περιστρεφόμενη Ντίσκο Μπάλα

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Θυμάστε αυτές τις περιστρεφόμενες μπάλες ντίσκο; Ήταν βασικά συστατικά των χορευτικών πάρτι και των συγκεντρώσεων στο σπίτι που γίνονταν για να ξεκινήσει το πάρτι. Ένα φως στο εσωτερικό φωτίζει διαφορετικούς χρωματικούς φακούς φωτός που προβάλλουν χρώματα ουράνιου τόξου στους τοίχους και την οροφή. Δεν θα σας κοστίσει μια περιουσία το φως στο σπίτι σας και θα εισαγάγει τη νοσταλγία!

Αγορασε τωρα

Σχεδόν φυσικό 6 πόδια. Τεχνητό δέντρο Ficus

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Τα ψεύτικα φυτά υπήρχαν παντού τη δεκαετία του '90. Από γραφεία μέχρι σχολεία και σπίτια, θα μπορούσαν να βρεθούν να φαίνονται (συχνά μάλλον θλιβερά) το κομμάτι αλλά όχι ακριβώς πιστευτό. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο πράσινο στον χώρο σας χωρίς ιδιαίτερη δέσμευση, παραγγείλετε στον εαυτό σας ένα ψεύτικο δέντρο.

Αγορασε τωρα

Φουσκωτός Διπλός Καναπές Διαφανές Ροζ

6 τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Τώρα, αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα έπρεπε να σας πάει πίσω. Τα φουσκωτά έπιπλα ήταν όλη η μόδα για εφήβους και παιδιά τη δεκαετία του '90. Τα περισσότερα ήταν διάφανα αλλά πολύχρωμα όπως το παραπάνω ροζ. Δεν είμαστε σίγουροι πώς αυτά τα πράγματα έγιναν δημοφιλή, αλλά σίγουρα ήταν. Θα ανατινάξεις ένα στο σπίτι σου;

Αγορασε τωρα

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 15 ταινίες που θα έχει δει μόνο ένα παιδί της δεκαετίας του 1990

Κουρτίνες με χάντρες, πλαστικές

τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αμαζόνα

Τα πάντα από τη δεκαετία του 1990 ήταν κατασκευασμένα από πλαστικό; Βγαίνουμε έξω για να πούμε ότι τα περισσότερα πράγματα ήταν. Αυτές οι κουρτίνες με χάντρες ουράνιου τόξου μας πήγαν πίσω. Πολύχρωμες κουρτίνες με χάντρες βρέθηκαν σε αμέτρητες πόρτες εφήβων και παιδιών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Γίνονται μπελάς μετά από λίγο αλλά είναι διασκεδαστικά για λίγο. Ποιος θέλει λίγο;

Αγορασε τωρα

Ορίστε! Ποια από αυτά τα οικιακά είδη της δεκαετίας του '90 θα πάρετε; Αυτά τα αντικείμενα που προκαλούν νοσταλγία ήταν στη μόδα και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν κάποιο από αυτά θα κάνει μεγάλη επιστροφή.

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.